Convent-Kamer

Begijnhof Hotel Leuven

Meer dan een Hotel.

Reserveer Nu
Rode Stoel Met Suitepad

Ontdek onze Charmante Kamers

Boek Online voor Beste Prijs-Garantie

Reserveer Nu

Geniet van een Unieke Omgeving

Oase van rust op 10 minuten van het Bruisende Stadscentrum

Reserveer Nu
Begijnhof Hotel

Traditie ontmoet moderniteit

Het Begijnhof Hotel is gelegen aan de oevers van de Dijle en kijkt uit op het schilderachtige Groot Begijnhof. Deze unieke locatie inspireert en activeert, maar brengt evenzeer rust en kalmte. De warme en huiselijke sfeer van het hotel wordt versterkt door de groene omgeving, maar toch bent u binnen 10 minuten in het bruisende centrum van Leuven. Daardoor vormt het hotel de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de historie die deze prachtige stad te bieden heeft. Door de uitgebreide parkeergelegenheden hoeft u zich over parking geen zorgen te maken. In het Begijnhof Hotel eindigt elke avond met een heerlijke nachtrust en start u de volgende dag met een uitgebreid en stevig ontbijtbuffet. Dit alles doet u uiteraard met uitzicht op de historische en pittoreske omgeving van het Begijnhof, waardoor u verzekerd bent van een unieke ervaring. 

Contacteer ons via e-mail (info@bchotel.be) of telefonisch (+32 16 29 10 10). 

We zien er alvast naar uit u te mogen verwelkomen in ons Begijnhof hotel!

 

Ontdek onze gerenoveerde kamers

Verhalen van onze Gasten

Ontbijt was perfect, zijn 19 euro waard. Mooie ontbijtzaal! Personeel was vanaf eerste tot laatste minuut oprecht vriendelijk, echt wauw! Kamer was mooi gerenoveerd. Ligging tov centrum stad was tip top.

Bert
Booking.com

Een heel fijn hotel. De kamer was op een mooie manier vernieuwd, het bed was super goed. Bovendien is het historisch kader, waarin het hotel gelegen is, een leuke surplus. Het hotel ligt ook op wandelafstand van het centrum van Leuven waardoor je geen parkeerplaats moet zoeken in het centrum.

Erwin G
Tripadvisor

ullie zijn voor mij gewoon het beste wat het Leuvense te bieden heeft aan vriendelijkheid, gastvrijheid en kwaliteit in de hotelsector, een plaats waar ik me altijd dadelijk thuis voel.

Guy V.

A beautiful place with great architecture, a green oasis with friendly staff and the best breakfast choice I have had for a while.

Andrea C.

A very nice hotel! Love the architecture and the surrounding area. The people are very nice and take care. The rooms are newly renovated and very clean. I recommend it!!!

Impex

Great choice. Very clean and well maintained. Very friendly and polite staff. Wonderful breakfast offerings.

John K.

Every morning in Begijnhof hotel was a celebration. Mr. Sunshine was greeting everyone for breakfast 😊 Best ever hotel memory in 51 years of travel!

Baldur K.

Very nicely decorated rooms. Good beds and climate control. Friendly staff and good breakfast. Right next to the historic Beguinage. Wonderful location for a meeting.

Jeroen D.

Excellent, peaceful and relaxing environment. Clean and quit. Very pleasant.

Corrado B.

Een oase van rust pal in het centrum. Een aanrader, lekker ontbijt!

Wim V.

Hôtel Magnifique, chambre nickel et très accueillant !

Ludivine D.

Nice stay. Nice design of the room. Kind staff. Love the available parking space!

Boris C.