Convent-Kamer

Begijnhof Hotel Leuven

Meer dan een Hotel.

Reserveer Nu
Rode Stoel Met Suitepad

Ontdek onze Charmante Kamers

Boek Online voor Beste Prijs-Garantie

Reserveer Nu

Geniet van een Unieke Omgeving

Oase van rust op 10 minuten van het Bruisende Stadscentrum

Reserveer Nu
Begijnhof Hotel

Traditie ontmoet moderniteit

Het Begijnhof Hotel is gelegen aan de oevers van de Dijle en kijkt uit op het schilderachtige Groot Begijnhof. Deze unieke locatie inspireert en activeert, maar brengt evenzeer rust en kalmte. De warme en huiselijke sfeer van het hotel wordt versterkt door de groene omgeving, maar toch bent u binnen 10 minuten in het bruisende centrum van Leuven. Daardoor vormt het hotel de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de historie die deze prachtige stad te bieden heeft. Door de uitgebreide parkeergelegenheden hoeft u zich over parking geen zorgen te maken. In het Begijnhof Hotel eindigt elke avond met een heerlijke nachtrust en start u de volgende dag met een uitgebreid en stevig ontbijtbuffet. Dit alles doet u uiteraard met uitzicht op de historische en pittoreske omgeving van het Begijnhof, waardoor u verzekerd bent van een unieke ervaring. 

Contacteer ons via e-mail (info@bchotel.be) of telefonisch (+32 16 29 10 10). 

We zien er alvast naar uit u te mogen verwelkomen in ons Begijnhof hotel!

 

Ontdek onze gerenoveerde kamers

Verhalen van onze Gasten

Ontbijt was perfect, zijn 19 euro waard. Mooie ontbijtzaal! Personeel was vanaf eerste tot laatste minuut oprecht vriendelijk, echt wauw! Kamer was mooi gerenoveerd. Ligging tov centrum stad was tip top.

Bert
Booking.com

Een heel fijn hotel. De kamer was op een mooie manier vernieuwd, het bed was super goed. Bovendien is het historisch kader, waarin het hotel gelegen is, een leuke surplus. Het hotel ligt ook op wandelafstand van het centrum van Leuven waardoor je geen parkeerplaats moet zoeken in het centrum.

Erwin G
Tripadvisor